skip to Main Content

In 1982 ben ik afgestudeerd aan de H.B.O. opleiding Voeding en Diëtetiek in Amsterdam.
Als diëtist heb ik me in de jaren daarna ontwikkeld tot een professional waar de individuele dieetadvisering aan cliënten centraal staat. Veel ervaring heb ik opgedaan in diverse verpleeg- en verzorgingshuizen en in de thuiszorg. Volwassenen en kinderen, maar zeker ook de chronisch zieke en oudere mens heb ik begeleid bij voedings- en gewichtsproblemen.

De behandeling en begeleiding van cliënten met (dreigende) ondervoeding behoren al sinds het afstuderen tot mijn speerpunten. Ik heb me gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en het tijdig herkennen en behandelen van (dreigende) ondervoeding .De cursus “sondevoeding thuis” heb ik met succes afgerond.. Ook heb Ik me  gespecialiseerd in de behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson en MS.                                    De behandeling van mensen Diabetes Mellitus 2 is een andere specialisatie.

Mijn diëtistenpraktijk bestaat inmiddels 12 jaar.

Bij meerdere zorggroepen ben ik als diëtist actief betrokken bij het opstellen van de voorwaarden om ketenzorg te kunnen leveren.

Om mijn kennis op peil te houden en te voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep en de zorgverzekeraars volg ik regelmatig bijscholingen, cursussen en symposia.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten,  het DiëtistenNetwerk Zuid-Holland Noord en van de Zorggroep in Katwijk. Ook ben ik lid van de Diëtisten Expertgroep Cardiometabool, de Diëtisten Expertgroep Complexe Ouderenzorg in de regio Leiden en de werkgroepen Cardiometabool en Complexe Ouderenzorg van de regio Rijn en Duin. Namens het DiëtistenNetwerk Zuid-Holland Noord ben ik betrokken bij Paramedisch Platform voor de regio Zuid-Holland Noord.

Bovendien ben ik aangesloten bij ParkinsonNet,  MS-zorg Nederland, DGO (Diëtisten Geriatrie en Ouderen), het Chronisch Zorg netwerk en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Back To Top